LOMISMO

"The Wow is in the results!"

RECENSIES

Deel hier je ervaring met Lomismo en laat zo andere weten wat u er van vond.

Gastenboek

M de Lange
10-01-20 19:56:25
Was al een tijdje opzoek naar een goede salon voor wimper extensions . Via internet kwam ik bij Mischa. Ik heb toen Russian volume laten zetten om te kijken of ik het iets vind, Vandaag weer laten opvullen, want wat ben ik er blij mee. Mischa is heel aardig en kan het prachtig zetten, blijft ook een lange tijd mooi zitten! Erg tevreden.
Willemijn Taams
07-12-19 20:47:38
Tot nu toe altijd een goede ervaring gehad. Mischa neemt enorm de tijd voor je en is dan ook erg perfectionistisch in wat zij doet!
Cherryl Schot
04-12-19 17:19:05
Ik ben super blij en tevreden met mijn wimpers! Ze zijn niet too much, gewoon mooi en vrij natuurlijk. Ik kan Mischa echt aanbevelen.
A. Haak
12-10-19 12:49:09
Mischa is echt een topper. Ik doe nu al sinds vorig jaar mijn wimpers bij haar. Of te wel ik kom elke 2 tot 3 weken mijn Russian volume wimpers bijwerken. De beste keuze ever! Het is super mooi en bespaart mij heel veel tijd en moeite. Ik gebruik namelijk helemaal geen mascara meer.

Daarnaast heb ik mijn wenkbrauwen laten tatoeëren bij Mischa. Het is erg fijn dat ik in de ochtend niks hoef te tekenen, want mijn wenkbrauwen zitten al perfect! Het enige wat je nog hoeft te doen is je wenkbrauwen zo nu en dan bij epileren of harsen.

Mijn advies wil je mooie wimpers en of mooie permanente make-up? Dan is Mischa de stylist voor jou!
Estelle Mollenkamp
11-10-19 14:18:35
Er stonden nog een aantal dingen op mijn beauty Bucket List ;), waaronder wimperextensions. Na even zoeken kwam ik terecht bij Mischa.
Voor het feit dat de behandeling best een tijdje duurt, en omdat ik zeker weten behoor tot de zenuwpezen en nieuwsgierige aagjes. Ging het uiteindelijk best vlot. En dan het resultaat, dat was het wachten waard. Vollere, dikkere en zwarte wimpers, ik kreeg gelijk zo ‘n vavavoom gevoel. Mischa zet de wimpers met de grootste precisie waardoor de wimpers ook natuurlijk ogen.
Na een aantal keer geweest te zijn, kwam ik er ook achter dat Mischa permanente make-up zet. (Nog zo’n punt van mijn beauty Bucket List)En gezien mijn goede ervaringen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor mijn wenkbrauwen. We hebben nu 1 behandeling erop zitten, en kan weer niet anders zeggen. Uiterst netjes en zeer tevreden. Waar ik normaal een halve Douglas-winkel op mijn gezicht smeer, heb ik nu genoeg aan een beetje bb Cream en blush!
Tonen: 5  10

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram